Societatea Biblica Interconfesionala din Republica Moldova
Rom Rus
Catalog
 


Link-uri
 
Lumina dătătoare de viață

Înapoi

Scopul: 
Datorită acestui proiect sperăm să aducem și mai mulți oameni la Dumnezeu prin intermediul Cuvântului lui Dumnezeu. Societatea Biblică se angajează să ajute oamenii săraci din Moldova să aibă acces liber la Sfintele Scripturi, care din cauza situației financiare dificile, nu își pot permite să aibă Cuvântul lui Dumnezeu.

Scopul acestui proiect este de a oferi sprijin spiritual celor care se află într-o situație dificilă de viață, pentru a oferi acces la Cuvântul lui Dumnezeu celor mai sărace grupuri ale populației. Prin prezentul proiect tindem să aducem mângâiere şi încurajare celor suferinzi şi împovăraţi prin intermediul Sfintelor Scripturi.


Scurtă descriere:

Proiectul este implementat datorită colaborării Societății Biblice cu organizațiile seculare și religioase - biserici, misiuni, centre de reabilitare. De asemenea, proiectul se realizează prin intermediul voluntarilor creștini care lucrează cu copiii, îngrijesc de persoanele în vârstă, invalizi, nevăzători, surzi, etc.

Societatea Biblică oferă Scriptura după nevoile fiecăruia (cărți cu caractere mari pentru persoanele cu deficiențe de vedere, ediții biblice pentru copii și adolescenți etc.). De asemenea, oferim Biblii cu traducere modernă, care este mai ușor de înțeles pentru oamenii obișnuiți fără vreo pregătire filologică sau teologică specială.

Împărtășim Cuvântul lui Dumnezeu pentru a-i îndruma către Dumnezeu, care dă speranță și salvare. Cuvântul Lui aduce speranță oamenilor care sunt în necaz, o mângâiere pentru cei îndurerați și trudiți.

Auditoriul ţintă:
Straturile cele mai sărace și vulnerabile ale societății, persoanele în vârstă, precum și copii din familii defavorizate și orfanii, care nu au posibilitatea să procure Sfânta Scriptură.

Nevoie de rugăciune:
 

1. Rugați-vă ca Dumnezeu să schimbe inimile și viețile celor care vor primi Sfânta Scriptură, astfel încât ei să descopere pentru sine adevărata intimitate cu Dumnezeu.

2. Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să deschidă ușile instituțiilor de stat și publice ca să putem sluji copiilor, tinerilor și bătrânilor.