Societatea Biblica Interconfesionala din Republica Moldova
Rom Rus
Catalog
 


Link-uri
 
Biblii şi literatură biblică pentru bibliotecile publice

Înapoi

Scopul:
Să oferim acces liber la Sfânta Scriptură şi literatură creştină pentru mai mult de un milion de oameni și la orice moment convenabil pentru ei. La fel să trezim dorința pentru citirea și studierea Bibliei și să descoperim importanţa Sfintelor Scripturi.

De asemenea, presupunem, că acest proiect va ajuta la educarea vizitatorilor şi cunoaşterea Domnului prin Cuvântul Său, care va contribui la renaşterea spirituală a cititorilor.

Descriere scurtă:
Începând cu anul 2007, Societatea Biblică din Moldova a început un proiect nou «Biblia şi literatura Biblică pentru bibliotecile publice». Am început întâi să oferim cărţi în bibliotecile orășenești şi raionale. După aceea, Societatea Biblică  a primit numeroase cereri de literatura creştină de la bibliotecile regionale cât şi de la bibliotecile din mediul rural, care duc lipsă de astfel de cărţi. 
În Republica Moldova sunt cel puţin 1000 de biblioteci  publice, şi în majoritatea nu este disponibilă Biblia și literatura creştină. Faptul acesta ne stimulează şi ne încurajează să continuăm activitatea aceasta şi în viitor.
Mulţumim tuturor, care au contribuit financiar sau prin rugăciuni, datorită cărora proiectul dat a putut fi realizat.

Auditoriul țintă:
Bibliotecile sunt frecventate de oameni de diferite vârste, de acea, publicul care putem sa-l atragem prin acest proiect, este destul de larg.
Practic toate bibliotecile deservesc copii, adolescenţi și studenţi, care alcătuiesc aproximativ 70% din toţi vizitatorii şi oameni în etate - 30%, care sunt cei mai sensibili la Cuvântul lui Dumnezeu.

În anul 2013 am distribuit cărţi în 62 biblioteci publice sătești din raionul Ungheni.
(pozele sunt ataşate)

Nevoie de rugăciune:
Să ne rugăm ca prezenţa literaturii spirituale în biblioteci să confrunte prejudecăţile existente împotriva Bibliei şi cititorii să-L cunoască pe Dumnezeu prin citirea Cuvântului Său.

Dacă aveţi dorinţa de a ne ajuta financiar, vom fi foarte recunoscători pentru colaborare în distribuirea Sfintelor Scripturi.